Zoek
Sluit dit zoekvak.
Modulaire bouw

Paasheuvelweg Amsterdam

In bouwteam tot grote hoogten stijgen

Een nieuwe woontoren van 17 verdiepingen hoog, plus een voormalig kantoorpand waarin nog eens 57 woningen worden gerealiseerd. Dura Vermeer en Schouten Techniek ontwierpen het complex in bouwteam. Met prefab badkamers en de totale installatie stijgt het partnerschap letterlijk naar grote hoogten.

 

Wie bij het AMC of de IKEA over de snelweg rijdt, kan het nieuwe gebouw niet missen. Zeventien verdiepingen is hoog. Mede daarom kozen wij voor prefab badkamers in samenwerking met Ursem Modulaire Bouw. Aan de buitenzijde hiervan plaatsen wij een technische ruimte met de installaties voor verwarming, ventilatie, water en elektra.


Geen gedoe, wel kwaliteit

Deze modules worden kant en klaar op locatie aangeleverd. Niet wc-potten naar 17 hoog tillen, geen afval dat weer naar beneden moet, geen maandenlange werkzaamheden en veel minder overlast voor de buurt. Maar wel voordeliger én verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Alle installaties van A tot Z

Daarnaast treedt Schouten Techniek hier op als totaalinstallateur. Elektra, sanitair, ventilatie en luchtbehandeling: wij verzorgen het van A tot Z. Voor de warmtedistributie, die wordt aangeleverd via stadsverwarming, werkt Schouten Techniek samen met Four Energy. Wij leggen het hele leidingnetwerk in de gebouwen aan.

Flexibel in oud en nieuw

Het casco van het oude gebouw bood bijzonder weinig ruimte om onze leidingen weg te werken. In het voorgespannen beton kunnen we bovendien geen uitsparingen maken. Maar we vinden altijd oplossingen. Dat geldt ook voor de huidige leveringsproblemen. WTW’s met vertraging verstoren het (prefab) proces niet: die plaatsen we gewoon later. We blijven flexibel.

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard