Zoek
Sluit dit zoekvak.
Woningbouw

Zaanse Helden Zaandam

Voor het eerst in de 60-jarige geschiedenis van Schouten Techniek hebben onze werknemers een volwaardige tweede werkplek! Deze is ingericht in de grote bouwkeet op project de Zaanse Helden. Dit was een wens van hoofdaannemer Stebru. “Op zo’n omvangrijke, complete en langdurige klus zijn korte lijnen extra belangrijk. Het bevalt iedereen uitstekend!” 

 

Vlakbij het station van Zaandam ontwikkelt Stebru tien stoere woongebouwen: De Zaanse Helden. Deze bevatten in totaal 607 appartementen.

 

Schouten Techniek verzorgt het totale installatiewerk, van warmte-opwekking tot sanitair en elektra.  Voor de mechanische ventilatie maken we gebruik van het CERA-systeem. Eén kast op het dak ververst de lucht in alle aangesloten woningen. Geen individuele wtw’s betekent voor de inwoners ruimtebesparing, geen geluidsoverlast en geen kans op monteursbezoek in huis. Op de daken plaatsen we zonnepanelen en de glazenwasinstallatie. De dubbeldeks parkeergarage voorzien we van sprinklerinstallatie, inclusief een groot buffervat. Tot slot realiseert Schouten Techniek in alle gebouwen de brandmeldinstallaties. www.dezaansehelden.nl

Wij gaan graag met je in gesprek

Meewerken aan onze projecten?

Waar wij trots op zijn

Meer projecten

Schouten Techniek ontwijkt netcongestie

Schouten Techniek en VHGM presenteren Triplet bodembron

Fort bij Aalsmeer

28 appartementen Kuin Opmeer

Belgischestraat – Zaandam

Jan Glijnisweg Heerhugowaard